Sara Tanšek

diplomantka Fakultete za upravo

Sem Sara Tanšek, stara sem 32 let in sem diplomantka Fakultete za upravo. Na letošnjih državnozborskih volitvah kandidiram na skupni listi Naša prihodnost in Dobra država, v volilni enoti 8, Ptuj 1 in Ptuj 3, pod zaporedno številko 11.

Trenutno sem brez redne zaposlitve, delam po podjemni pogodbi v gostinstvu.
V prostem času rada igram namizni tenis, saj sem v preteklosti s tem športom dosegala dobre rezulate. Zelo rada imam živali zato pomagam in sodelujem z društvom za zaščito živali Pomurja. Sem odločna, rada imam izzive ter brez težav izrazim svoje mnenje.

Stranko podpiram zaradi podobno mislečih ljudi, kot podporo, zaradi lastnih skrbi, izkušenj ter jeze glede na dogajanje v državi. Podpiram zastavljene programske cilje, z željo po uresničitvi le-teh, za boljše življenje vseh državljanov. Zavzemam se za konec ideološke delitve, političnega kadrovanja in korupcije, s poudarkom na javnem interesu ter boljšimi medgeneracijskimi odnosi, politični neodvisnosti javne uprave, povečani strokovnosti, transparentnosti na vseh področjih, konkurenčnem gospodarstvu.
Ker sem po srcu športnica, stranko podpiram tudi zaradi tega, ker je v programu skupne liste Naša prihodnost in Dobra država šport vključen in zelo dobro opredeljen.

Vabim vas na volitve! Gremo na zmago!